0754930131

Dacă aveți nevoie de ajutor sau asistență suplimentară, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

ASISTENTA CLIENTI
Image Image Image

Servicii Premium

PLANURI HOSTING PERFOMANTE
SERVICII WEB DESIGN PREMIUM
DEZVOLTARE APLICATII MOBILE PREMIUM
Tehnologia de maine o ai azi

PLANURI HOSTING

Pachetele de găzduire găzduire web premium cresc dramatic performanța site-urilor construite cu PHP, Python sau Ruby on Rails grație serverului web inovativ, soluției de opcode cache, volumului mai mare de resurse disponibil fiecărui site (CPU, memorie, operații I/O) și configurărilor particularizate de către specialiștii noștri.

WEB SITE-uri CUSTOM

Printe avantajele programarii custom se numara securitatea, SEO, viteza de incarcare si functionalitatea. Ceea ce inseamna ca, in loc de o interfata de duzina pe care o foloseste toata lumea, veti obtine un site unic, rapid, stabil si pe deplin responsive, creat special pentru dvs. Avantajele sunt evidente si reduc mult cheltuielile de promovare .

CUSTOM WEB DESIGN

Oferim site-uri moderne & unicate cu avantaje multiple pentru afacerea ta. Un site custom reprezintă o soluție web dezvoltată special pentru a răspunde nevoilor specifice ale unei afaceri. Aceste site-uri sunt oferind o libertate totală în design și funcționalitate. Spre deosebire de șabloanele predefinite, un site custom se adaptează perfect viziunii și obiectivelor afacerii tale.

RESPONSIVE LAYOUT

Un website este responsive daca are capacitatea sa-si adapteze layout-urile (designul) paginilor in functie de mediul de vizionare (mai precis de rezolutia ecranului - desktop, laptop, tableta, telefon), fara a suferi degradari majore, pentru a le oferi utilizatorilor o experienta excelenta de navigare. Utilizarea unui layout flexibil. Utilizarea unor cadre și griduri fluide reprezintă un prim pas în implementarea responsive design pe un site.

TRENDURI 2024

Anul 2024 se anunta a fi un an plin de schimbari remarcabile. In timp ce inteligenta artificiala si invatarea automata isi accelereaza cresterea, motoarele de cautare, cu precadere Google, se angajeaza intr-un proces continuu de evolutie pentru a livra rezultate mai precise si mai relevante pentru utilizatori. Daca te afli si tu in cautarea informatiilor privind tendintele de marketing SEO pentru acest an, ai ajuns in locul potrivit!

AI PERFORMANCE CODING

AI-Powered Development Tools: editorii de cod pot continua să folosească AI pentru funcții precum completarea codului și sugestii inteligente de cod. Acest lucru poate spori productivitatea developerilor prin automatizarea sarcinilor repetitive și asigurarea unei asistențe continue. Atunci când inteligența umană este combinată cu cea artificială, programatorii pot crea soluții software de ultimă generație cu mari beneficii pentru utilizatori.

SEARCH ENGINE OPT.

Google SGE, sau experiența generativă a căutărilor este noul mod de afișare al rezultatelor la interogările utilizatorilor. Aceste rezultate sunt generate automat de AI. În directă corelație cu Google SGE, căutările zero-click vor avea creșteri foarte mari. Pe scurt, numărul rezultatelor din căutări pe care un utilizator nu va da click va fi în creștere. Google, alături de Apple și Mozilla, și-au declarat intenția de a înceta folosirea cookie-urilor pe parcursul anului 2024.

MOBILE APP DEVELOPMENT

Într-o eră în continuă evoluție a tehnologiei mobile, aplicațiile de smartphone joacă un rol din ce în ce mai important în viețile noastre. În 2024, vom fi martori la evoluția unor trenduri care redefinesc modul în care utilizăm și interacționăm cu aceste dispozitive. Printre acestea, se remarcă influența tot mai mare a realității augmentate, extinderea serviciilor de streaming și wellness, inovații în domeniul securității digitale și creșterea popularității aplicațiilor de cazinouri online.

X