Crearea unui website gratuit cu JBConcept: un ghid pas cu pas.

În era digitală de astăzi, a avea un website este esențială atât pentru companii, cât și pentru persoane fizice. Cu toate acestea, costul angajării unui dezvoltator web profesionist poate fi prohibitiv pentru mulți. Din fericire, cu ajutorul JBConcept, oricine poate crea rapid și ușor un website gratuit. În acest ghid pas cu pas, vă vom ghida prin procesul de creare a unui site web cu JBConcept, de la alegerea unui nume de domeniu și a unui serviciu de găzduire web până la lansarea și întreținerea site-ului dvs.

Primul pas în crearea unui website este să alegeți un nume de domeniu. Numele dvs. de domeniu ar trebui să fie ușor de reținut și relevant pentru scopul site-ului dvs. De asemenea, ar trebui să fie unic, astfel încât să nu fie confundat cu alte site-uri web.

Configurarea unui website cu ajutorul JBConcept:

Primul pas este să va decideti asupra pachetului dorit. Alegeti unul din cele 3 PACHET PROMO WEBSITE GRATIS JBConcept.

WEBSITE GRATUIT (PACHET)

Tot ce ai nevoie pentru a reuși online!!!! Practic ai totul la indemana intr-un singur loc si asistenta din partea noastra pentru a reusi. Pachetul WEBSITE GRATUIT oferit de JBConcept este destinat afacerilor mici si mijlocii sau celor care sunt la inceput si care pentru moment nu au resursele financiare sa isi comande un website de inalta calitate. Mai pe scurt nu trebuie sa stii sa codezi, nu trebuie sa angajezi un freelancer sau un prieten sa iti faca un site. Iti poti face singur site-ul folosind GRATUIT temele puse la dispozitie de JBConcept. In acest fel eviti toate costurile suplimentare si te poti axa pe startul afacerii tale cu minime cheltuieli. Economia pe care o faci este semnificativa si te ajuta foarte mult pana reusesti sa iti permiti un site profesional

Aceasta oportunitate se adreseaza tuturor categoriilor de afaceri incepand de la companiile nou infiintate, Start-up-uri, restaurante, pfa-uri, cafenele, cluburi, asociatii, mici comercianti ….fara limite… Intelegem nevoile si frustrarile celor care isi incep afacera si incearca sa reduca drastic din cheltuieli.

JBConcept oferă o gamă largă de șabloane, de la simple și minimaliste la mai complexe și izbitoare vizual. După ce ați selectat un șablon, puteți personaliza designul și aspectul site-ului dvs. web cu instrumentele de glisare și plasare ale JBConcept. Acest lucru vă permite să creați un website unic și cu aspect profesional, fără abilități de codificare.

După ce v-ați creat site-ul web, este important să îl previzualizați și să îl testați înainte de a-l lansa. Acest lucru vă va permite să identificați orice probleme sau erori care trebuie rezolvate înainte ca site-ul dvs. să fie activ. Odată ce sunteți mulțumit de site-ul dvs., îl puteți publica pe Internet. Pentru a-ți promova site-ul și a atrage vizitatori, poți folosi rețelele sociale și tehnicile de optimizare pentru motoarele de căutare. De asemenea, este important să vă mențineți site-ul actualizându-i conținutul în mod regulat și abordând orice probleme care apar.

WEBSITE GRATUIT (PACHET) – De ce sa ne alegi pe noi si nu pe altii?

WEBSITE-GRATUIT-ACUM

WEBSITE GRATUIT COSTURI …

Daca faci calculele, domeniu plus hosting+spatiu alocat+facilitati+asistenta si alte servicii prezentate in oferta de pret – rezultatul va fi cu 94% mai mare decat oferta noastra. Daca mai adaugi si faptul ca beneficiezi de un website GRATUIT si asistenta oferita de noi atunci nu exista termen de comparatie intre oferte. Practic ai un site live la cel mai mic pret posibil.

WEBSITE BILDER …

Poti sa iti faci online un site gratuit pe un WEBSITE BILDER DAR … NU AI DOMENIUL ASIGURAT. NU AI HOSTING ASIGURAT. NU AI COMPATIBILITATE ASIGURATA. AI EDITARE SITE LIMITATA. NU AI ASISTENTA. Toate astea costa si practic ajungi sa cheltui sute de euro pentru nimic.

Website Gratuit – ASISTENTA …

Asistenta e foarte importanta. La noi asistenta la instalare e GRATUITA, practic beneficiezi si de un mic training ca sa iti poti pune site-ul pe picioare. Altfel iar ajungi sa cheltui sute se euro cu diferiti freelanceri  care sa te ajute sa ai o imagine pe nett cat mai decenta.

PACHET COMPLET

Dupa cum vezi pachetul oferit de noi este complet si iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie online rapid si cu costuri minime. Costurile actuale sunt promotionale asa ca achizitioneaza rapid Pachetul WEBSITE GRATIS. Locurile sunt limitate.

PACHET PROMO WEBSITE GRATUIT …

Costul *PACHET PROMO WEBSITE GRATUIT* este afisat mai jos. Pachetul se achizitioneaza pe minim 3 luni. La plata pe 6 luni se acorda un discount de 10%. La plata pe 1 an se acorda un discount de 30%. Suma include si TVA aferent domeniu si hosting.

MINIM
lunar
50
varianta minim - e o varianta pentru cei care doresc un site pe care sa il lucreze
Totul intr-un singur loc. Ai tot ce iti trebuie ca sa iti lansezi site-ul in 4 ore! Nu ai nevoie de cunostinte de codare dar ai grija la optimizare. Vizibilitate optimizata.
DOMENIU .RO SAU .EU GRATUIT - 1an
HOSTING PERFORMANT GRATUIT - 1an
ADRESE EMAIL NELIMITAT GRATUIT
CP ADMIN. SITE GRATUIT
TOP CMS 10 GRATUITE
10 TEME SITE CMS PRECONFIGURATE
1 WEBSITE BUILDER GRATUIT
10 TEME WP. PRECONFIGURATE
SUPORT LANSARE SITE GRATUIT
ASISTENTA LA PRIMA LANSARE
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
VREAU PLANUL MINIM
INCEPATOR
lunar
65
varianta incepator - e varianta cu mai multa performanta la costuri minime
Totul intr-un singur loc. Ai mult mai multe mai multe facilitati si suport. Optimizarea e la alt nivel aici. Vizibilitatea creste mult. Durerile de cap incep sa dispara.
DOMENIU .RO SAU .EU GRATUIT - 1an
HOSTING PERFORMANT GRATUIT - 1an
ADRESE EMAIL NELIMITAT GRATUIT
CP ADMIN. WEBSITE GRATUIT
TOP CMS 10 SITE GRATUITE
20 TEME CMS PRECONFIGURATE
2 WEBSITE BUILDER GRATUIT
20 TEME WP. PRECONFIGURATE
SUPORT LANSARE SITE GRATUIT
ASISTENTA LA PRIMA LANSARE
CONFIGURARE EMAIL
INSTALARE ECOMMERCE (la cerere)
INSTALARE SECURITATE SITE
3 ARTICOLE TEMATICE
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
VREAU PLANUL INCEPATOR
GO NOW
lunar
80
GO NOW - PRACTIC AI UN SITE LA 80 EURO !!! RECOMANDAREA NOASTRA.
Fara dureri de cap. Maxim facilitati. Ne ocupam noi de prima lansare. Ai parte de un Rocket Site. SEO, optimizare, social, suport, mentenanta si training.
DOMENIU .RO SAU .EU GRATUIT - 1an
HOSTING PERFORMANT GRATUIT - 1an
ADRESE EMAIL NELIMITAT GRATUIT
CP ADMIN. WEBSITE GRATUIT
TOP CMS 10 WEBSITE SITE GRATUITE
10 TEME WEBSITE SITE GRATUITE
3 WEBSITE BUILDER GRATUIT
10 TEME WEBSITE SITE GRATUITE
SUPORT LANSARE SITE GRATUIT
ASISTENTA LA PRIMA LANSARE
CONFIGURARE EMAIL FIRMA
CREARE 1 LOGO SITE CUSTOM
CREARE BANNER SITE CUSTOM
CREARE FORMULAR CONTACT
IDENTIFICARE TOP KEYWORDS SITE
INSTALARE SEO SITE
CONFIGURARE BLOG SITE
CREARE CONTURI SOCIAL MEDIA
INSTALARE CTA (call to action)
1 CAMPANIE PROMOVARE
INSTALARE ECOMMERCE (la cerere)
INSTALARE SECURITATE SITE
BACKUP (REZERVA) SITE
1 OPTIMIZARE SITE LA LANSARE
1 OPTIMIZARE PENTRU MOBIL
3 ARTICOLE TEMATICE
MENTENANTA SITE LUNARA
1 ANALIZA COMPETITORI
VREAU PLANUL GO NOW

Detalii complete gasesti si posibilitatea de a alege si comanda pachetul dorit: https://www.jbconcept.ro/website-gratuit