0754930131

Dacă aveți nevoie de ajutor sau asistență suplimentară, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

ASISTENTA CLIENTI

Analiza și auditarea site-ului

Servicii SEO Profesionale – Realizarea unei campanii SEO performante pornește întotdeauna de la analiza datelor existente și identificarea situației actuale. Astfel, ne vom ocupa de auditarea site-ului tău, proces în cadrul căruia vom verifica peste 100 de elemente SEO ce pot contribui la îmbunătățirea vizibilității acestuia. În urma auditării, vom obține o listă cu oportunitățile de dezvoltare identificate, pe care le vom planifica de-a lungul campaniei SEO în funcție de impactul pe care acestea îl pot avea și gradul de dificultate din punct de vedere al implementării.

Servicii SEO

Realizarea analizei de cuvinte cheie

Tot în această etapă, vom realiza și analiza de cuvinte cheie, care are drept scop identificarea celor mai populare căutări ale utilizatorilor. Astfel, vom avea o imagine clară a potențialului de trafic pe care îl putem atrage și vom identifica noi oportunități

Servicii SEO Profesionale

Recomandarea de soluții și implementarea lor

Fie că e vorba de optimizarea site-ului on-page sau off-page, echipa noastră de specialiști SEO va veni cu recomandări optime, astfel încât să ne asigurăm că proiectul tău respectă cele mai bune practici SEO, iar utilizatorii au o experiență plăcută.

Care sunt costurile? In cat timp poti ajunge sa-ti depasesti competitorii? Cum stii ca lucrezi cu un profesionist SEO si nu cu un amator? Continua sa citesti si afla care sunt factorii pe care trebuie sa-i ai in vedere atunci cand decizi sa investesti intr-o campanie SEO.

Cand cauti servicii SEO profesionale pe Google vei gasi multe rezultate menite sa te ajute. Felul in care sunt organizate acestea nu este deloc intamplator. Ordinea rezultatelor Google este influentata de SEO. Deci ce este SEO mai exact? SEO reprezinta o totalitatea procedurilor care iti optimizeaza website-ul pentru a aparea si a se clasa favorabil in motoarele de cautare ca Google sau Bing. 

Multi anteprenori gandesc ca, doar pentru ca au un website bine pus la punct, inseamna automat ca sunt gasiti cu usurinta pe Google. Daca ai ajuns aici, probabil ca ai realizat deja ca un design original sau interesant nu este suficient. Deci, ce lipseste? Nu-ti gasesti site-ul atunci cand tastezi cuvintele cheie pe care ti-ai dori sa fii indexat in Google?

Ca sa urci in rezultate ai nevoie de servicii SEO profesionale!

Un profesionist in servicii SEO stie ce face. Acesta e motivul pentru care nu-ti va promite marea cu sarea in cateva zile. Nu exista reguli pe care sa le urmareasca pentru a-ti garanta prima pozitie intr-un timp foarte scurt. In schimb, Google a creat cativa indicatori care decid modalitatea prin care site-urile sunt organizate in rezultate. De la viteza de incarcare a paginilor tale, la relevanta si originalitatea continutului, cuvintele cheie folosite, link-utile interne, recomandarile de la alte site-uri populare (link-building), autoritatea domeniului tau etc. 

Toate aceste notiuni par complicate. Cu toate ca poti invata cum sa faci SEO pe cont propriu, acest lucru iti va consuma timp pretios. In plus, cand testezi cunostintele pe propriul site, risti o penalizare de la Google sau o plasare mai slaba in rezultate. Acesta este motivul pentru care iti recomandam sa apelezi la o agentie care ofera servicii seo profesionale adaptate industriei tale.

Servicii SEO Profesionale
X