0754930131

Dacă aveți nevoie de ajutor sau asistență suplimentară, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

ASISTENTA CLIENTI

SEO Teme Premium

SEO – Cum facem asta …

Strategia de web design a JBConcept se bazează pe abordări inovatoare și personalizate. Prin colaborare strânsă cu clienții, identificăm obiectivele și valorile cheie. Aplicăm design responsiv, navigație intuitivă și conținut captivant pentru a crea experiențe online de impact. Integrăm tehnologii avansate și optimizare SEO pentru a asigura performanță și vizibilitate crescută. Cu o atenție deosebită la detalii și pasiune pentru creație, JBConcept își propune să ofere soluții web distinctive și eficiente.

Pentru SEO avansat în 2024, ne concentram pe tehnici și ținte orientate către viitor:

 1. EAT și YMYL:
  • Creșterea importanței Expertizei, Autorității și Încrederii (EAT) în conținutul online, în special pentru domeniile ce țin de Sănătate, Bani și Viață (Your Money Your Life – YMYL).
 2. BERT și Core Web Vitals:
  • Optimizarea pentru algoritmii precum BERT (Bidirectional Encoder Representations from Transformers) și îmbunătățirea experienței utilizatorilor prin îndeplinirea cerințelor Core Web Vitals (viteză de încărcare, stabilitate vizuală, interacțiuni).
 3. Căutare vocală și semnale de căutare alternative:
  • Adaptarea la creșterea căutărilor vocale și integrarea semnalelor de căutare provenite din diverse surse, precum video sau podcast-uri.
 4. Optimizarea pentru Structured Data:
  • Utilizarea datelor structurate pentru a furniza informații mai precise motoarelor de căutare și pentru a îmbunătăți prezența în rezultatele afișate sub formă de fragmente speciale.
 5. Link Building inteligent:
  • Focus pe construirea de legături de calitate, naturale și relevante, evitând tactici de link building nesigure care pot aduce penalizări.

SEO PERFORMANT  | Happy To Help You Now!

 1. Optimizarea pentru căutarea pe dispozitive mobile:
  • Asigurarea unui design responsiv și a unei experiențe mobile excelente, luând în considerare creșterea căutărilor de pe dispozitive mobile.
 2. Optimizare pentru căutările locale:
  • Accent pe strategii de SEO local pentru a maximiza vizibilitatea în căutările locale, cu completarea optimizării pentru Google My Business și recenziile clienților.
 3. Securitatea și HTTPS:
  • Asigurarea securității site-ului prin migrarea la HTTPS și implementarea protocoalelor de securitate avansate.
 4. Conținut multimedia și experiențe interactive:
  • Integrarea de conținut multimedia (video, imagini interactive) și crearea de experiențe online captivante pentru a stimula angajamentul utilizatorilor.
 5. Monitorizare și ajustare constantă:

SEO PERFORMANT  | Happy To Help You Now!

 • Utilizarea instrumentelor de analiză pentru a monitoriza performanța și adaptarea constantă a strategiilor în funcție de schimbările din algoritmi și de comportamentul utilizatorilor.

SEO avansat în 2024 necesită o abordare holistică, axată pe furnizarea de valoare autentică utilizatorilor și adaptarea constantă la schimbările din industrie.

X
0
  0
  Cosul tau
  Cosul tau este gol!Inapoi la Magazin