SEO Site Audit
JBConcepT va ofera

Servicii premium

Realizare site

Realizam site-uri de ultima generatie. Prezenta ta online devine memorabila. Un site cu impact si eficient livreaza rezultate consistente. Fiecare client este important. Atat pentru tine cat si pentru noi rezultatul conteaza. Prezenta unica te situeaza inaintea concurentei. Ai mai multa vizibiliate, expunere si implicit mai multe vanzari.

Comanda site

SEO

SEO este crucială pentru succesul online. Optimizarea pentru motoarele de căutare îmbunătățește vizibilitatea unui site în rezultatele căutărilor, atrăgând traficul relevant. O strategie SEO eficientă influențează direct conversiile și crește impactul unei afaceri, oferind o prezență puternică și competitivă pe piața digitală.

Comanda SEO

Audit site

Un audit de site web implică evaluarea și analiza atentă a mai multor elemente cheie pentru a asigura o prezență online eficientă și optimizată. Elementelor analizate: Performanta, SEO, Experiența Utilizatorului, Securitate, Continut, Analiza Traficului, Conformitatea cu Reglementările, Link-uri și Redirecționări.

Comanda audit

Social Media

Expunerea pe social media reprezintă prezența și vizibilitatea unei entități (persoană, brand sau afacere) pe diverse platforme de socializare online. Aceasta implică postarea constantă de conținut relevant, participarea activă în conversații, și interacțiunea cu comunitățile online pentru cresterea vizibilitatii si a vanzarilor.

Comanda campanie
PROGRAMARE JBConcepT

SOLICITA COTATIE


   Alege serviciile JBConcept

   Poti avea o evaluare a starii actuale a site-ului tau din toate punctele de vedere. Ne poti contacta pentrucrearea unui site noi, redesign-ul actualului site sau pentru dezvoltarea lui. Completeaza datele de mai jos. Vei fi contactat rapid pentru a discuta cum putem sa te ajutam.

   audit site jbconcept
   JBConcept site Audit

   Daca ai un site si el nu produce vanzari atunci inseamna ca ai o problema majora. Iti poti verifica singur site-ul pe Google Page Speed Insights și Google Analytics. Daca nu ai minim 3 scoruri de 100 din 100 atunci problema ta devine din ce in ce mai mare. In cazul asta nu te mira ca nu ai vanzari. Iti recomandam sa iti verifici site-ul si pe sitescore.ro unde poti sa iti formezi o idee legata de performanta, web design, SEO. Sau daca vrei o analiza profesionala a site-ului tau atunci ia legatura cu noi pentru o programare.

   COMANDA
   JBConcept iti propune
   PLATFORMA ECOMMERCE PENTRU AFACEREA TA
   JBConcepT
   Intrebari si raspunsuri

   Promovarea prin social media oferă o expunere extinsă, stimulează angajamentul și construiește relații cu clienții. Aceasta permite targeting precis, crește conștientizarea brandului, oferă feedback în timp real și contribuie la creșterea traficului și a vânzărilor. Costurile accesibile și potențialul viral aduc beneficii semnificative afacerilor.

   JBConcepT, o agenție de web design, oferă avantaje precum design web modern și atrăgător, optimizare SEO, dezvoltare personalizată de site-uri, strategii eficiente de marketing online și servicii de mentenanță. Cu o abordare orientată către client, JBConcept contribuie la construirea unei prezențe online eficiente și competitive.

   Mentenanța site-ului implică activități regulate de actualizare, securizare și optimizare pentru a menține funcționalitatea și performanța acestuia. Include gestionarea conținutului, implementarea actualizărilor de securitate, remedierea erorilor și asigurarea unei experiențe consistente și plăcute pentru utilizatori.

   Un audit de site este o evaluare exhaustivă a performanței, securității și eficacității unui site web. Acest proces include analiza designului, a conținutului, a SEO-ului, a funcționalităților și a altor aspecte pentru a identifica probleme, îmbunătățiri și pentru a asigura conformitatea cu obiectivele și standardele specifice.

   SEO avansat implică optimizarea detaliată a unui site web pentru a îmbunătăți vizibilitatea sa în căutările online. Această abordare cuprinde strategii complexe precum analiza profundă a cuvintelor cheie, crearea de conținut optimizat, backlinking strategic, tehnici avansate de indexare și monitorizarea constantă pentru ajustări fine și performanță optimă.

   CyberStore.ro este o platformă de vânzare online care oferă numeroase avantaje, inclusiv acces facil la piețe de vanzari, gestionarea ușoară a inventarului, integrare simplă a plăților online și analize avansate pentru luarea deciziilor. Flexibilitatea și scalabilitatea acestor platforme facilitează creșterea afacerii și interacțiunea eficientă cu clienții.

   Un site poate să nu vândă din diverse motive, inclusiv conținutul neconvingător, o experiență utilizator dezavantajoasă, lipsa încrederii, prețuri necompetitive sau o lipsă de promovare. Analiza atentă a acestor aspecte și optimizări corespunzătoare pot îmbunătăți semnificativ performanța de vânzare a site-ului.

   SEO on-page se referă la optimizarea conținutului, structurii și elementelor tehnice ale unui site web. SEO off-page se concentrează pe factori externi site-ului, cum ar fi backlinking-ul și reputația online. Ambele sunt esențiale pentru clasarea în motoarele de căutare și vizibilitatea online.

   Pentru a verifica performanța unui site, utilizați instrumente precum Sitescore.ro, Google PageSpeed Insights și GTmetrix pentru a evalua timpul de încărcare, optimizarea imaginilor și alte aspecte tehnice. Analizați, de asemenea, ratele de conversie, analiticele web și feedback-ul utilizatorilor pentru a evalua experiența globală pe site.

   Un site performant este rapid, intuitiv și adaptabil la diverse dispozitive. Se încarcă rapid, oferind o experiență plăcută utilizatorilor. Optimizat pentru motoarele de căutare și securizat, asigură o navigare fluidă și răspunde eficient nevoilor utilizatorilor. Coerența în design și analiza continuă contribuie la menținerea performanței și a satisfacției utilizatorilor.

   Pasi in crearea unui site performant
   PROCES DEZVOLTARE WEB SITE
   01
   PLAN SITE
   02
   REALIZARE COD
   03
   OPTIMIZARE
   04
   LANSARE
   ARTICOLE
   BLOG JBCONCEPT
   Optimizare SEO

   Un alt aspect important al SEO-ului este optimizarea conținutului. Acest lucru implică crearea de conținut de calitate, relevant și util pentru utilizatori. Conținutul ar trebui să fie bine structurat, să…

   Servicii SEO JBConcept

   În era digitală în care trăim, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este esențială pentru succesul online al oricărui business. JBConcept este o agenție specializată în servicii SEO și oferă…

   Despre JBConcept

   JBConcept este o agenție de web design cu o reputație solidă și o echipă talentată de designeri și dezvoltatori. Cu o experiență vastă în domeniu, JBConcept oferă servicii profesionale și…

   Website
   Portofoliu JBConcept
   Back to Top