0754930131

Dacă aveți nevoie de ajutor sau asistență suplimentară, nu ezitați să contactați echipa noastră de asistență pentru clienți.

ASISTENTA CLIENTI

Produsele achizitionate din sectiunea SHOP JBCONCEPT a site-ului jbconcept.ro pot fi platite folosind una dintre urmatoarele metode:

PLATA CU CARDUL ONLINE

Poti plati instant, in momentul in care plasezi comanda, folosind cardul bancar, prin intermediul sistemului de plati online Netopia Payments (Mobilpay). Comisionul tau la platile cu cardul online este 0%. Se accepta orice card Visa, Visa Electron, Mastercard si Maestro, cu conditia sa fie valid, sa ai bani in cont si banca ta sa permita platile online cu cardul respectiv.

Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului online, ci in paginile securizate ale procesatorului de plăți.

Datele de card nu sunt expuse niciodata unei alte persoane, transmiterea lor realizandu-se criptat.

Procesarea se efectueaza printr-un terminal de plata 3D Secure (3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara care se va folosi doar la plata online).

  1. TRANSFER BANCAR

Poti achita contravaloarea produselor comandate si prin transfer bancar. Comanda ta va rezerva produsele timp de maxim 2 (doua) zile lucratoare, timp in care asteptam incasarea banilor. Livrarea se va face numai dupa confirmarea incasarii in extrasul nostru bancar. Dupa aceste doua zile vei fi contactat pentru re-confirmare comanda, aceasta putand fii anulata sau se poate modifica metoda de plata.

Detaliile de plata sunt: JBConcept SRL, Nr. Registrul Comertului J26/24/2024, C.U.I.: 49382485,

Cont IBAN RO79BREL0005543487340100, BIC: BRELROBU,

Mentioneaza in detaliile de plata numarul unic al comenzii! Multumim!

header-footer-jbconcept
X
0
    0
    Cosul tau
    Cosul tau este gol!Inapoi la Magazin